Další juniorské kolo v Dřetovicích u Kladna dne 5.10.2013

Tohoto kola se zúčastnili:
Volodymyr Zaychenko
Jindřich Krupička
Vojtěch Hataš
Trenér: Jan Balog

První utkání:
Volodymyr Zaychenko – Vitvar, Kutil gym, váha 46 kg N
Vláďa nastoupil do zápasu s velkou nervozitou a s obavou o vítězství. Boxoval takticky špatně, chodil zbytečně do výměn. Ve druhém kole zlepšil přípravu na útok, útok, ale pořád dělal chyby v odchodech z útoků. Ve třetím kole přidal na přesnosti a v zápase získal převahu. Přesto zápas skončil remízou. Je třeba na příště zlepšit přípravu na útok, útok a odchod z útoků. Dále doporučuju nechat nervozitu a strach z vývoje utkání doma.

Druhé utkání:
Jindřich Krupička – Vetešník, Money servis Kladno, váha 60 kg N
Velmi špatný výkon ze strany našeho borce. Soupeř o hlavu menší neustále útočil a náš borec nebyl schopen zaujmout adekvátní obranu. Tři kola velké ostudy pro náš klub. Jindra byl příliš svázaný strachem, a to je příčinou jeho špatného výkonu. Doporučuji Jindrovi nechat strach a obavy z výsledku doma.

Třetí utkání:
Vojtěch Hataš – Bártl, BC Kladno, váha 69 kg NB
Tři kola velmi vyrovnaného boje, který bohužel spravedlivě skončilo prohrou našeho borce. Vojta v zápase nedotahoval údery a zbytečně přijal soupeřův způsob boje. Neuplatňoval dostatečně odchody z útoků a přespříliš se nechal svázat nervozitou. Doporučuji Vojtovi nechat nervozitu doma. Dále je třeba ještě zapracovat na odchodech z útoků a na větší disciplíně v boji. Prohráli jsme zaslouženě.

Z těchto závodů si odnášíme dvě nepěkné remízy a jednu zbytečnou prohru. Všem děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.