Juniorská soutěž oblastního kola v Turnově dne 21. 9. 2013

Tohoto kola se zúčastnili:
Petr Asim
Vlodymyr Zaychenko
Jindřich Krupička
Yevgeniy Sichevskyy
Trenér: Jan Balog

První utkání:
Petr Asim – Volodymyr Zaychenko oba BC Palaestra váha 48 kg N
Velmi pěkný zápas, ze kterého jsem měl velkou radost. Naši borci předvedli opravdu pěkný box. Petr byl dle mého názoru malinko techničtější, ovšem Láďa byl tvrdší. Tři kola, pěkných výměn, které diváci odměnili potleskem. Je u obou třeba zlepšit odchody z útoku a zpřesnit zadní direkt. Remíza byla na místě.

Druhé utkání:
Jindřich Krupička – Rezek BC Jičín váha 57kg NB
Velmi bojovné utkání, ze kterého jsme odešli dle mého názoru nezaslouženě těsně poraženi. Jindra byl podle mne přesnější a měl silnější úder. Ovšem je nutné také konstatovat, že ten den měl Jindra problémy s odchodem z útoku. To ho možná stalo zbytečnou prohru. Je třeba zapracovat na kondici a odchodech z útoku. Prohra nebyla na místě,.

Třetí utkání:
Yevgeniy Sichevskyy – Kubát BC Pardubice váha 70kg NB
Evžen tento zápas nezvládl. Boxoval velmi silou a bez jasné koncepce. Přestože jsem jasně udělil pokyny, jak má se soupeřem boxovat, bohužel nestalo se tak. Ve druhém a třetím kole Evžen neměl skoro žádnou obranu a přestal také pracovat na nohou. Prostě a jednoduše takto se nedá boxovat a už vůbec ne vyhrát. Prohra byla na místě.

Z tohoto podzimního kola si odvážíme jednu krásnou remízu a dvě zbytečné prohry. Doufám, že se to na příště zlepší. Všem děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.