Juniorská liga ve Staré Boleslavi dne 1.12.2012

Za náš oddíl startovali:

Lukáš Farabauer
Volodymyr Zaychenko
Petr Asim
Filip Vastág
Jakub Vitula
Trenéři: Jan Balog

První utkání:

Lukáš Farabauer – Bartůněk BC Příbram váha 26kg.NB

Lukáš vše vsadil na jeden úder a to se mu nevyplatilo. Tři kola velmi vyrovnaného boje, ve kterém se náš borec snažil zasahovat soupeře jen zadním hákem. Druhé kolo měl mírně na vrh náš soupeř, a to rozhodlo. Je třeba více pracovat na nohou a používat i přední ruku. Prohra nebyla na místě.

Druhé utkání:

Volodymyr Zaychenko – Petr Asim oba z našeho oddílu váha 42kg. N

Pěkný zápas, který po právu skončil nerozhodně. Oba naši borci předvedli, že box je baví a vyplácí se jim tvrdě trénovat. Je třeba ještě zlepšit odhad vzdálenosti jinak, nemám k tomuto zápasu co dodat.

Třetí utkání:

Filip Vastág – Mouška TJ TZ Rakovník váha 64kg. RSC 1.

Jednoznačná výhra z naší strany. Filip velmi pěkně a tvrdě zaútočil v prvních vteřinách na soupeře, kterého poslal do počítání a tím zápas ukončil před limitem. Pochvala za nasazení a čistotu jednotlivých úderů. Vyhráli jsme právem.

Čtvrté utkání:

Jakub Vitula – Pelinisky BC Kaczor Boks Polsko váha 63kg. RSC1

Opět jednoznačná výhra z naší strany. Jakub velmi čistě a přesně trefil soupeře na bradu, a ten musel být po úderu počítán rozhodčím. Protože se jedná o přípravku, ve které se počítá jen jednou, musel i tento zápas být ukončen před limitem. Pochvala za nasazení a čistotu úderu.

Z tohoto kola si odnášíme jednu prohru, jednu remízu a dvě krásné výhry. Všem děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.