První juniorské kolo v roce 2012 v Brandýse nad Labem dne 28. 01. 2012

První juniorské kolo v roce 2012 v Brandýse nad Labem dne 28. 01. 2012

Startovali:
Lukáš Farabaer
Petr Asim
Roman Čonka
Jakub Vitula
Patrik Balog
Doprovod: otec Romana Čonky.

První utkání:
Lukáš Farabauer –Bartůněk BC Příbram váha 26kg. N
Lukáš nastoupil proti borci, který nepřipouštěl nic než výhru. Ovšem to náš Lukáš nedopustil. Lukáš boxoval svůj první zápas a nutno říct, že na výbornou. Tři kola plné pěkných výměn. Pochvalu náš borec zaslouží za pěknou práci na nohou a uhýbání. Remíze byla na místě.

Druhé utkání:
Petr Asim –Hůla BC Rakovník váha 40kg. N

Opět velmi pěkné utkání, které skončilo remízou. Petr měl na to, aby v tomto duelu vyhrál, ovšem přílišná nervozita ho svazovala víc než bylo nutné. Pochvala za bojovnost a snahu povolovat na nohou. Je třeba, zlepšit čistotu úderu a práci na nohou. Remíza byla na místě.

Třetí utkání:
Roman Čonka – Zíma BC Slovan Broumov. NB.

Roman také nastoupil ke svému prvnímu utkání a bylo to znát. Nechal se strhnout k nečistým výměnám, chodil zbytečně do provazů. Prostě strach mu nedovolil použít to, co běžně dělá na tréninku. Je třeba víc spoléhat na obranu a pěkně povolovat na nohou. Jinak tři kola bojovného utkání, ze kterého odcházíme s lehkou prohrou. Osobně si myslím, že tomu utkání by slušela remíza.

Čtvrté utkání:
Jakub Vitula – VAIS KBC Příbram. RSC.3

První utkání se Jakubovi moc nepovedlo. Je třeba si přiznat, že strach se podepsal na Jakubově výkonu. Hodně zbytečného běhání po ringu, slabá práce na nohou a skoro žádný čistý úder. Doufejme, že se to příště zlepší. Jakub je hodně talentovaný borec, který se rychle učí. Budu mu držet palce aby se příště zlepšil. Prohra byla na místě.

Páté utkání:
Patrik Balog – RovenskýBC Julia Tormy váha 69kg. NB

Tři kola v naší režii. Patrik boxoval, jak potřeboval. Musím pochválit našeho soupeře, který celý zápas držel velmi pěknou obranu a z ní se snažil našeho borce trefovat. Ovšem na vítězství to nestačilo. Velmi pěkný zápas, který byl podle mě jeden z nejhezčích toho dne. Patrik se hodně zlepšil hlavně v oblasti přípravy na útok a posléze velmi čistého útoku. Je nutné ještě lépe zvládat odchody z útoku. Výhra byla na místě.

Velmi dlouhý den plný zajímavých zápasů. My si z tohoto dne odnášíme jednu výhru, dvě remízy a dvě prohry Vzhledem k tomu že první čtyři borci byli prvně v životě na opravdovém utkání, je to mě celkem pěkný výsledek.

Všem děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.