Juniorská liga středočeské oblasti v Rakovníku dne 22.1.2011

Petr Novák (trenér), Tomáš Novák, Šimon Pelich, Patrik Balog,
Kryštof Paleta, Mykola Ryshko

Za náš oddíl BC Palaestra startovali tři nováčci.
Mykola Ryshko
Kryštof Paleta
Šimon Pelich

První utkání:
Mykola Rysko –Fábera SAC Praga váha 54kg. RSC.

Náš borec nastoupil do svého prvního utkání opravdu velkolepě. Boxoval v klidu a s přehledem. Soupeře převyšoval hlavně v práci na nohou a tvrdostí. Kolja byl prostě ve všech směrech lepší. Výhra RSC ve třetím kole byla na místě. Je nutné ještě zlepšit odhad vzdálenosti a nechodit do provazů.

   

Druhé utkání:
Kryštof Paleta – Barukčič SAC Praga váha 75kg. NB.

Na tento zápas jsem se opravdu těšil. Kryštof si na tréninku počíná velmi dobře a tvrdě trénuje . Do svého prvního zápasu ovšem těsně před prvním kole tak trochu znejistěl. Boxoval dobře, ovšem ne tak jako na tréninku. Přesto bojoval jako lev. Kryštof soupeře porazil hlavně díky zadnímu direktu. Trefoval přesně mezi ruce, a to rozhodčí musí bodovat. V závěru zápasu mu došly síly, přesto jsme zápas s přehledem vyhráli. Je třeba zlepšit práci přední ruky a přitvrdit úder. Výhra byla na místě.

 

Třetí utkání:
Šimon Pelich – Sargánek BC Třeboň váha75kg. NB.

Šimon, se opravdu snažil, ovšem na výhru to nestačilo. Hodně vyrovnaný zápas jsme nakonec prohráli 2:1. Prohra byla na místě. Ve třetím kole Šimon odešel fyzicky. Nedá se nic dělat je třeba přidat na tréninku. Šimonovy schází tvrdost a lepší práce na nohou. Dále je třeba zlepšit odhad vzdálenosti a lépe držet kryt.

Na tomto kole předseda středočeské oblasti uděloval věcné dary za titul mistra republiky. Z našeho oddílu cenu převzal Patrik Balog za dvojnásobného mistra republiky.

Velmi pěkné kolo ze kterého si odnášíme dvě cenné výhry a jednu těsnou prohru. Všem děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.