Juniorské kolo pořádané místním oddílem BC J. Tormy v Radotíně dne 6. 2. 2010

Tohoto kola se za náš oddíl zúčastnili:
Julius Vasil
Aleksi Telvák
Martin Pollák
Aleš Pollák
Denis Telvák

Julius Vasil a Aleksi Telvák v tomto kole nenalezli soupeře.

První utkání:
Martin Pollák – Kučera Samson ČB váha 64kg. VZD.

Martin nastoupil do svého prvního utkání a bylo to znát. Byl příliš nervózní a zapomněl dýchat. Nechal se hnát od jednoho rohu k druhému, a tak jsem raději tento zápas ukončil sám. Martin je velmi talentovaný a doufám, že začne na sobě opravdu pracovat, aby příště, až opět půjde reprezentovat náš oddíl, zápas vyhrál.

Druhé utkání:
Aleš Pollák –Mazur BC Rakovník váha 70kg. VZD.

Aleš po delší pauze začal opět trénovat a chtěl zkusit zápas. No, první kolo se mu docela povedlo, a místy se dokonce zdálo, že tento zápas skončí předčasně v náš prospěch. Bohužel soupeř doboxoval a nastoupil do druhého kola, na které náš Aleš už neměl. Problém byl v to, že opět zapomněl dýchat. I tento zápas jsem předčasně ukončil já vhozením ručníku do ringu. Je třeba trénovat a bude to lepší.

Třetí utkání:
Denis Telvák – Vrzal BC Žižkov váha 54kg.NB

Krásné utkání, které jsme neprávem prohráli.Denis velmi pěkně povoloval a opětovně se vracel s úderem. Byl ten den prostě lepší, ovšem rozhodčí, který nebyl z nám spřáteleného oddílu, výhru našemu borci upřel. Bohužel ani protest nám nepomohl. Prohráli jsme neprávem.

Dlouhé odpoledne plné zmatku, a ošklivého prostředí. Boxovat v restauraci je prostě nemožné a já doufám, že již se to nebude opakovat. Po zápase, se kluci nemají kde umýt a ani převléct. Všichni tři startující si odnášejí z tohoto kola prohru. Doufám, že se to příště zlepší.