Dne 10.10.2009 se v Dešenicích konala Noc gladiátorů v ringu.

Za náš oddíl startovali:
Patrik Balog
Denis Telvák
Aleksi Telvák

Aleksi Telvák – Křivanec BC Plzeň váha 45kg. NB
Nám dobře známý soupeř se tentokrát opravdu snažil našeho borce porazit. Ovšem , Aleksi se nenechal zaskočit a boxoval jak ho známe. Celé tři kola byl vždy o něco lepší. Pochvala za krásnou práci na nohou a práci přední ruky. Je třeba ještě pracovat na vzdálenost,i ale to je jen otázka sparingů. Vyhráli jsme právem.

Denis Telvák –Duchoň BC ČB váha 54kg. N
Krásné a bojovné tři kola ze kterých odcházíme s výsledkem který nás potěšil. Denis se zkušeného borce nezalekl a bojoval jako lev. Místy měl vítězství na dosah. Ovšem na závěr třetího kola nestačil s dechem, a tak rozhodčí tomuto zápasu přiřkli remízu. Je třeba ještě víc přidat na tréninku a bude to opět lepší. Pochvala za bojovnost. Remíza byla na místě.

Patrik Balog – Jiráček BC Třeboň váha 69. N
Patrik předvedl standardní výkon. První kolo oba borci taktizovali, druhé Patrik vyhrál a třetí podle mě skončilo nerozhodně. Rozhodčí tento duel rozhodli jako nerozhodný a já s nimi souhlasím. Patrik potřebuje zlepšit provedení kříže. V tomto zápase se spoléhal na přední ruku a to nestačí. Remíza je na místě.

Z tohoto jednodenního velmi pěkného turnaje si odnášíme jednu výhru a dvě remízy. S předvedeným výkonem našim borců jsem docela spokojen. Všem děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.