Mezinárodní juniorský turnaj o pohár města Sokolova. Tento turnaj se konal ve dnech 26 – 27. 9. 2009

Za náš oddíl se tohoto turnaje zúčastnili:
Denis Telvák – 54kg
Patrik Balog – 64kg

Denis Telvák – Karatsjev Německo váha 54kg. NB
Denis zabojoval, a po zásluze vyhrál nad německým reprezentantem. Čtyři kola jsme byli jasně lepší. Soupeř se místy i nečistě snažil našeho Denise zasahovat přední rukou, ovšem to se mu nedařilo, neboť Denis velmi pěkně povoloval na nohou. Pochvala za práci na nohou a práci přední ruky.

Patrik Balog –Vahrenholt Německo váha 64kg. VZD
Páťa narazil na velmi zkušeného reprezentanta Německa. Výkon našeho soupeře byl opravdu velmi dobrý.O tři roky starší soupeř byl nad naše síly. Patrik se opravdu snažil, tři kola držel těsnou prohru ovšem ve čtvrtém kole inkasoval nečistý úder na ucho a tak jsme zápas ukončili. Není se za co stydět, soupeř byl prostě lepší . Prohráli jsme právem.

Finále:
Denis Telvák – Erik Huliev SKP Praha váha 54kg .RSC.

Erik je známá osobnost ve své váze. Denis na tohoto soupeře prostě neměl. Velmi zkušený borec tento zápas nenechal náhodě a my jsme nenechali trápit našeho nadějného borce. V prvním kole jsme zápas vzdali a tím dali možnost přípravy na další turnaje , které nás čekají. Prohráli jsme právem.

Z tohoto juniorského turnaje si odnášíme jedno stříbro a jedno čtvrté místo. A mnoho zkušeností do dalších bojů. Všem děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.