Další kolo juniorské ligy v Kladně dne 7. 3. 2009

Startovali:
Patrik Balog
Alexandr Andrle
Denis Telvák
Aleksi Telvák

První zápas:
Aleksi Telvák – Bradáč BC Brandýs Nad Labem váha 42kg. NB

Tři kola v naší režii. Aleksi jasně všechna tři kola vyhrál. Předvedl standardní výkon. Trochu vynechal třetí kolo a to se mu málem vymstilo. Jinak výhra byla na místě.

Druhý zápas:
Alexandr Andrle – Tonka BC Baník Most váha 63kg. NB.

Zajímavý zápas, ze kterého si neseme tak trochu divné pocity. Podle nás jsme jasně celý zápas vyhráli, ovšem rozhodčí nakonec vyhlásily jako vítěze našeho soupeře. Ovšem i samotni rozhodčí zůstali v údivu a celé vyhlášení se opakovalo. Tak trochu divné, ale stane se to, údajně si spletli rohy. Jinak Saša boxoval průměrně a nepředvedl nic nového. Výhra byla na místě.

Třetí zápas:
Denis Telvák – Novák BC Táty Němce ČB váha 51kg. NB.

Denis se po třech letech opět vrátil k boxu a já musím uznat, že velmi dobře. Boxoval svůj první zápas s borcem o váhu výš. Dvě kola vedl, ovšem ve třetím naprosto fyzicky odešel. Bohužel je to velká škoda. Mohl tento zápas v klidu vyhrát. Prohra v tomto případě byla na místě. Je třeba víc trénovat a přidat ještě běh.

Dvě výhry a jedna prohra je to co si odnášíme z Kladna. Je pravdou, že kluci byli po soustředění a že se tak trochu na jejich výkonech projevila únava. Všem děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.