Další kolo juniorské ligy tentokráte v Libčicích nad Vltavou konané dne 8. 11. 2008

Startovali:
Aleksi Telvák
Patrik Balog
Alexander Andrle
Jakub Majzl

Trenér: Jan Balog

První utkání :
Aleksi Telvák – Křivatec, Bc Plzeň váha 39kg. N
Velmi průměrný výkon, tak by se dal charakterizovat tento zápas. Oba borci nic mimořádného nepředvedli. Po ukončení zápasu jsme se dohodli s trenérem BC Plzeň panem Stachem, že již tyto borce proti sobě nepostavíme. Remíza byla na místě.

Druhý zápas:
Alexandr Andrle – Pytel, BC Plzeň váha 63 kg. NB.

Saša byl již před zápasem neuvěřitelně nervózní. Nervozita pak Sašu provázela po celý zápas. Velmi nepřesné a nedůrazné údery byly tím důvodem, proč jsme zápas prohráli. Vůbec tomu nerozumím, snad se to již nebude opakovat. Prohra byla na místě.

Třetí zápas:
Jakub Majzel – Radič, SAC Praga váha 57kg. RSC.

Jakub závodil po dlouhé přestávce a bylo to také znát na jeho projevu. První kolo byl podstatně techničtější, ovšem toho nedokázal využívat ve svůj prospěch. Ve druhém kole nedokázal eliminovat soupeřův tlak, a tak se nechal zahnat do provazů, kde byl posléze počítán. Kuba potřebuje víc boxovat a víc jezdit po turnajích. Doufám, že se Kuba probere a opět začne vážně přistupovat k tréninkům a celkové přípravě. Prohra byla na místě.

Patrik Balog nenalezl v tomto zápase soupeře.

Jedna remíza a dvě prohry – to je pro náš oddíl tak trochu ostuda. Doufám, že příště to bude lepší. Všem děkuji za reprezentaci našeho oddílu.