Další kolo juniorské ligy v Praze 15. 9. 2007

Tohoto kola jsme se zúčastnily v následující sestavě:
Alexi Telvák
Patrik Balog
Alexandr Andrle
Jiří Púčik
Jakub Majzel
Aleš Pollák – neměl soupeře

Trenér: Jan Balog

První zápas:
Alexi Telvák – Kovář BC Star Plzeň váha 33kg. NB.

Alexi boxoval svůj první zápas. To se také projevilo na jeho výkonu. Jindy velmi klidný a vyrovnaný chlapec se jen velmi těžko nadechoval před zápasem. Přílišná nervozita způsobila to, že v prvních dvou kolech Alexi zapomněl boxovat. Ve třetím se uklidnil a předvedl, že boxovat umí. Bohužel to už bylo pozdě. Prohráli jsme na body.

Druhý zápas:
Patrik Balog – Šala SAC Praga váha 57kg. NB.

Patrik boxoval o dvě váhy víš a bylo to znát. Nezvládl první kolo a v závěru se zranil. Přesto zápas odboxoval a prohrál těsně na body. Příště je nutné se více koncentrovat také na útok a nejen na obranu. Prohráli jsme právem.

Třetí zápas:
Alexandr Andrle – Hunanyan SK Boxing Praha váha 52kg. N.
Tři kola krásného boxu. Alex předvedl, že boxovat umí. Jeho výkon jde směrem nahoru a my jsme za to velmi rádi. Je třeba ještě pracovat na přesnosti úderu a práci na nohou. Jinak nemám co k tomuto zápasu dodat. Remíza byla na místě.

Čtvrtý zápas:
Jiří Púčik – Wiesner BC Narama Plzeň váha 42kg. NB.
Jednoznačné vítězství našeho borce. Ovšem musím podotknout, že Jirka byl v tomto zápase zbytečně nervózní. Bojovný soupeř neustalé útočil, ovšem se skloněnou hlavou. Stačilo jen lépe se dívat a zasahovat soupeře přední rukou. Vyhráli jsme právem.

Pátý zápas:
Jakub Majzel – Hejda Baník Sokolov váha 52 kg. NB.
Tři kola poměrně zajímavého boxu, ze kterého jsme my bohužel odešli jako poražení. První kolo sice soupeř nasadil velmi vysoké tempo, ale Jakub jej zvládl. Ve druhém kole byl dokonce soupeř počítán. Bohužel ve třetím kole Jakubovi malinko docházely síly, a tak to opticky vypadalo, že soupeř má na vrch. Osobně jsem tento zápas viděl na remízu.

Jedna výhra a jedna prohra je pro mne zklamáním. Doufám, že to příště bude lepší. Jinak všem děkuji za reprezentaci našeho oddílu.