Další kolo juniorské ligy konaného v Praze dne 26.5 2007.

Startovali:
Jiří Půčík
Alexandr Andrle
Aleš Pollák
Martin Hájek

Trenéři: Antonín Hauer, Tomáš Pollák.

První zápas:
Jiří Půčík – Popp SKP Karlovy Vary, váha 42 kg. NB.
Jirka dělal co mohl, ovšem na tohoto soupeře ten den prostě neměl. Zde se jednoznačně projevila soupeřova váha. Po boxerské stránce byl Jirka lepší, ovšem soupeř byl o pět kilo těžší, a to rozhodlo. Tonda tento zápas hodnotil jako velmi pěkný a Jirka pěkně zabojoval. Prohráli jsme právem.

Druhý zápas:
Alexandr Andrle – Šala SAC Praha, váha 52 kg. RSC.

Dvě a půl kola jsme jasně vyhrávali, ale pak Alex z nám z neznámých důvodu vzdal zápas. Byl to moment, kdy soupeř zaútočil a Alex se nechal odpočítat. Škoda,byl to vyhraný zápas, stačilo jen zvládnout soupeřův útok a jasně bychom vyhráli. Jinak velmi pěkné utkání s obávaným soupeřem z naší oblasti. Prohráli jsme právem.

Třetí zápas:
Aleš Pollák – Konstantinidis SAC Praha, váha 60 kg. N.

Krásný zápas našeho velmi nadějného nováčka. Tento zápas viděl Tonda vyhrát našeho borce, ovšem rozhodčí byli jiného názoru. Remíza je pro nás zklamáním, protože Aleš do toho dal opravdu vše a ve třetím kole byl jasně lepší. Remíza nebyla na místě.

Čtvrtý zápas:
Martin Hájek – Hoško BC Sokolov, váha 60 kg. NB.
Tři kola Martin předváděl opravdu moc pěkný výkon. Soupeř se snažil, ale na našeho Martina ten den prostě neměl. Martin se rapidně lepší a my z toho máme velkou radost. Vyhráli jsme právem.

Velmi pěkné odpoledne plné zajímavého boxu. I když jsme v tomto kole vyhráli jen jednou, jsme s výkonem našich borců velmi spokojeni. Všem děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.