Další kolo juniorské ligy v Kralupech nad Vltavou dne 27.4.2013

Tohoto kola se zúčastnili:
Jiří Zákostelecký
Volodymyr Zaychenko
Petr Asim
Jindřich Krupička
Jakub Vitula
Evžen Sichevsky
Trenér: Jan Balog
Doprovod: Zaychenko st.

První utkání:
Jiří Zákostelecký – Pinc, BC České Budějovice váha 42 kg. NB
Tři kola pěkného boxu z obou stran. Přesto jednoznačná výhra z naší strany. Jirka pěkně pracoval na nohou, nechodil zbytečně do výměn. Velmi pěkně dělal úhybné manévry jak na nohou, tak i na trupu. Přesto ještě pořád Jirkovi schází finální úder. Vyhráli jsme právem.

Druhé utkání:
Petr Asim – Cína, BC Žižkov váha 44kg VZ
Bohužel v tomto zápase nepadl ani jeden úder. Soupeř nezvládl svůj psychický stav a zápas vzdal hned po úvodním gongu. V tomto případě není co hodnotit. Vyhráli jsme právem.

Zaychenko nenašel v tomto kole soupeře.

Třetí utkání:
Jindřich Krupička – Špičák, BC Pražský rohovník váha 57 kg RSC2
Jindra tento zápas nezvládl psychicky. Celé dvě kola se strašně bál. Boxoval jen třetinu toho, co předvádí na tréninku. Pokud by se jeho stav na příště nezlepšoval, museli bychom se s Jindrou rozloučit. Prohráli jsme právem.

Čtvrté utkání:
Jakub Vitula – Ambrůžek, SAC Praga Praha váha 69kg RSC2
Opět totální selhání. Jakub prostě nechtěl boxovat. Chodil od roku k rohu a nechal do sebe mlátit. Pokud by se to mělo ještě jednou opakovat, budeme se muset s Jakubem rozloučit. Prohra byla na místě.

Páté utkání:
Evžen Sichevsky – Kubát, BC Pardubice váha 70 kg NB
Oba soupeři se velmi dobře znají. Boxovali spolu už mnohokrát. Přesto musím říct, že se oba lepší a že boxovat spolu jim jen prospívá. Přesto, že jsme opět prohráli, vnímal jsem tento zápas jako jeden z nejlepších v tomto kole. Oba boxovali velmi technicky a s nutnou dávkou tvrdosti. Náš borec potřebuje ještě zlepšit obranu a přesnost v útoku. Prohráli jsme právem.

Z tohoto kola si odvážíme tři výhry a tři prohry. Všem děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.