Juniorské kolo konané v Dřetovicích u Kladna dne 29.9.2012

Tohoto kola se zúčastnili:

Lukáš Farabauer
Volodymyr Zaychenko
Petr Asim
Filip Vastág
Jakub Vitula
Yevgeniy Sichevskyy
Michal Burian

První utkání:

Lukáš Farabauer – Bradáč BC Jičín. Váha 25 kg. N.
Lukáš se nezalekl mohutného nástupu našeho soupeře. Boxoval klidně a s přehledem. Osobně si myslím, že jsme tento zápas mněli vyhrát, a to proto, že jsme ve výměnách byli přesnější. Remíza nebyla na místě.

Druhé utkání:

Volodymyr Zaychenko – Forejtek BC Pražský rohovník. N.
Tři kola velmi pěkného boxu, kde oba soupeři prokázali velkou snahu po vítězství a boxerské umění. Láďa ve druhém kole zlepšil práci na nohou a změnil způsob boje. Po velmi vyrovnaném třetím kole zápas skončil zaslouženou remízou. Je nutné zlepšit práci na nohou a přitvrdit zadní direkt.

Třetí utkání:

Petr Asim – Jusko Bc Asfalt Králuv Dvůr. NB. Petr se opravdu hodně zlepšil. Boxoval s přehledem a nepouštěl se do žádných výměn. Tři kola v naší režií. Je třeba zlepšit obranu a přitvrdit zadní direkt. Vyhráli jsme právem.

Filip Vastág nenalezl soupeře v tomto kole.

Čtvrté utkání:

Jakub Vitula –Koldaka SKS Aréna Kladno. RSC.
Kuba trénoval poctivě celé léto a hned v prvním zápase se to projevilo. Celý zápas byl Kuba o hodně lepší než jeho soupeř. Ve třetím kole poslal Kuba soupeře do počítání a tím vyhrál po právu celý zápas před limitem. Pochvala za bojovnost a nasazení. Vyhráli jsme právem.

Páté utkání:

Yevgeniy Sichevskyy – Papežík SK. BOX ČB. NB.
Tři kola v naší režií. Evžen boxoval tak jak potřeboval. Nepouštěl soupeře k ničemu. Pochvala za bojovnost a nasazení. Je třeba zlepšit práci na nohou a přitvrdit zadní direkt. Vyhráli jsme právem.

Šesté utkání:

Michal Burian – Grim BC Slovan Broumov. NB. Opět jsme byli v ringu jasně lepší. Michal na sobě tvrdě pracuje a je to znát. Boxuje na distanc a pěkně pracuje na nohou. Je třeba ještě zlepšit zadní direkt a přidat úhybné manévry. Vyhráli jsme právem.

Z tohoto kola si odnášíme čtyři výhry a dvě remízy. Všem děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.