Oblastní liga v Praze konaná dne 26.5.2012

Oblastní liga v Praze konaná dne 26.5.2012

Za náš oddíl startovali:
Lukáš Farabauer
Volodymyr Zaychenko
Jiří Zákostelecký
Jakub Vitula
Yevgeniy Sichevskyy
Petr Asim
Filip Vastág
Dan Schwarz
Yevgeiy Sichevsky
Michal Burian
Mykola Rishko

Trenéři: Jan Balog, Petr Novák

Lukáš Farabauer – Bradáč J. BC Jičín váha 28kg. N
Tři kola pěkného boxu. Lukáš se opravdu snažil, avšak soupeř byl o pět kilo těžší. To nakonec rozhodlo, že zápas skončil remízou. Lukáš boxoval s radostí a v pohodě. Je třeba zlepšit práci nohou a zadní direkt. Remíza byla na místě.

Volodymyr Zaychenko – Bardáš P.BC Jičín.váha 40kg.NB
První kolo Vláďa nezvládl úplně podle našich představ. Druhé kolo poslechl naše rady a zápas jednoznačně obrátil ve svůj prospěch. Třetí kolo bylo už podle našich představ. Je třeba zlepšit práci nohou a zadní direkt. Vyhráli jsme právem.

Jiří Zákostelecký – Papež BC Č:Krumlov váha 44kg. N
Tři kola vyrovnaného boje. Jirka potřebuje nutně něco udělat s fyzičkou. Ve druhém kole už v podstatě nemohl. Jinak pěkný výkon. Je třeba zlepšit odhad vzdálenosti a práci nohou. Remíza byla na místě.

Petr Asim – Pech BC M. Boleslav váha 44kg.VZD.
Petr zabojoval a s přehledem vyhrál. Pochvala za bojovnost a práci nohou. Petr boxoval čistě a s přehledem. Výhra byla na místě.

Filip Vastág – Nevečeřal BC Trutnov váha 52kg. NB
Opět tři kola v naší režii. Filip se nebál a to rozhodlo o jeho výhře. Boxoval v klidu a s přehledem. Je třeba zlepšit odhad vzdálenosti a práci nohou. Pochvala za bojovnost. Vyhráli jsme právem.

Dan Schwarz – Jeníček BC Pražský rohovník. N
Dan byl až příliš nervózní už před utkáním. To zapříčinilo, že se nemohl nadechnout do úderu. Tři kola plné tvrdých výměn. Dan potřebuje ještě zlepšit odhad vzdálenosti a čistotu úderů. Remíza byla na místě.

Yevgeiy Sichevsky – Hančl BC Mělník váha 66kg. VZD
Bohužel, tento zápas jsme už prohráli v šatně. Žeňa byl prostě až příliš nervózní. Strach mu nedovolil se plně projevit. Boxoval, ale spíše se jenom bránil. Ve druhém kole jsem se rozhodl tento zápas vzdát. Je třeba si víc věřit. Je nutné zlepšit práci nohou a přitvrdit zadní direkt. Prohra byla na místě.

Michal Burian – Hanusek BC Žižkov váha 69kg. VZD
První zápas a hned jednoznačná výhra. Michal se opravdu snaží. Poctivě trénuje a to je potom v zápase znát. Je třeba ještě zapracovat na práci nohou a zadním direktu. Výhra byla na místě.

Mykola Rishko – Maraian BC Žižkov váha 56kg. NB
Kolja, je opravdoví talent ovšem to je všechno. K talentu je třeba ještě přidat poctivou dřinu v tréninku. Přesto že jsme tento zápas vyhráli tak pořád nejsme spokojení. Mohlo to být totiž ještě o hodně lepší. Je třeba tvrdě trénovat. Výhra byla na místě.

Z tohoto kola si odvážíme jednu prohru, tři remízy a pět výher. V tomto kole jsme byli poměrně úspěšní. Prokázalo se, že poctivě trénovat se vyplácí. Všem děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.