Oblastní juniorské kolo v Třeboni dne 24. 3. 2012

Oblastní juniorské kolo v Třeboni dne 24. 3. 2012

Za náš oddíl startovali:
Lukáš Farabauer
Volodymyr Zaychenko
Jiří Zákostelecký
Jakub Vitula
Yevgeniy Sichevskyy

Bohužel Lukáš Farabauer v tomto kole nenašel žádného soupeře.

Trenéři: Jan Balog, Petr Novák
Doprovod: Rodina Zákostelekých a otec Volodymyra.

Volodymyr Zaychenko – Filo Samson ČB váha 38kg. NB
Láďa se opravdu zlepšil. Poctivě trénuje a je to hned v zápase znát. Přestože se soupeř snažil našeho borce takzvaně převálcovat, Vláďa se nedal a tvrdě bojoval. Ve druhém kole soupeře několikrát tvrdě a čistě trefil, a to rozhodlo o naší výhře na body. Pochvala za bojovnost a nasazení. Je třeba ještě víc používat přední ruku a zlepšit zadní direkt. Vyhráli jsme právem.

Jiří Zákostelecký – Papež BC Č.Krumlov váha 42kg. N
Tři kola velmi vyrovnaného boje. Jirka ještě potřebuje zlepšit práci na nohou a odhad vzdálenosti. Soupeře jsme sice trefovali, ale nebylo to úplně na čisté body. Je třeba také něco udělat s dechem, neboť ve třetím kole Jirka už mlel z posledního. Remíza byla na místě.

Jakub Vitula –Papežík Samson ČB váha 63 kg. RSC.1
Jakub se prostě strašně bojí a to mu nedovoluje se plně projevit. Na tréninku mu to jde, ale jakmile jede na utkání, všechno je jinak. V tomto zápase zapomněl na obranu a proto inkasoval jeden čistý úder a to celý zápas rozhodlo. Prohra byla na místě.

Yevgeiy Sichevskyy – Sláma SAC Praga Praha váha 66kg. RSC.1
Tři výměny, ve kterých náš borec zapomněl na obranu a odchod z útoku. Bohužel inkasovali jsme jeden čistý úder na oko a tím jsme celý zápas prohráli. Je třeba ještě víc pracovat na obraně a odchodu z útoku. Prohráli jsme právem.

Z tohoto kola si odnášíme jednu výhru jednu remízu a dvě nepěkné prohry. Doufám, že příště to bude lepší.