Dne 24. 1. 2009 se kolo další kolo juniorské ligy v naší oblasti a to v Plzni

Startovali:
Patrik Balog
Aleksandr Andrle
Aleksi Telvák

Trenér: Jan Balog

První utkání:
Aleksi Telvák – Kovář BC Stár Plzeň váha 40 kg. N
Velmi pěkné utkání, které skončilo remízou. Aleksi boxoval s přehledem a pěkně technicky. Dvě kola jasně vyhrál a třetí tak trochu vynechal. Přesto zápas nevyhrál. Mě osobně to vůbec nevadilo, protože jsme po dlouhé době opět boxovali, a to docela pěkně. Remíza nebyla na místě.

Druhé utkání:
Aleksandr Andrle – Pytel BC Plzeň váha 63kg. NB

Saša šel do odvety a ta se mu velmi zdařila. Z minulé prohry se poučil a boxoval opravdu velmi pěkně. Je třeba ještě malinko zvednout úder a zrychlit práci trupu a bude to opět lepší. Tři kola jsme jasně vedli a tak vrátili prohru z minula. Pochvala za klid a rozvahu v zápase.

Třetí utkání:
Patrik Balog- Šala BC SAC Praga váha 64kg.NB

Patrik v tomto zápase byl opravdu lepší, ovšem rozhodčí měli jiný názor. Patrik tento zápas nezvládal po psychické stránce. Byl opravdu zbytečně nervózní. Tři kola jsme dělali tempo a soupeř jen odvracel, a to dost nečistě, údery. Skláněl hlavu, za což ho měl rozhodčí v ringu veřejně napomenout. Místo toho napomenul Patrika za strkání. Neuvěřitelné, ale bylo to tak. Nezkušení rozhodčí ten den poškodili vícero kluků. Doufejme, že se to již nebude opakovat. Prohráli jsme neprávem.

Tak trochu divné kolo, které bylo poznamenané špatným působením rozhodčích v ringu. Naši kluci si z toho vzali ponaučení a již teď trénujeme tak, aby nás příště rozhodčí nemohli podtrhnout. Všem děkuji za vzornou reprezentaci našeho oddílu.