Další kolo juniorské ligy konané dne 17.11.2007 v Plzni

Startovali:
Patrik Balog
Alexandr Andrle
Aleksi Telvák
Vitalit Nahoyev

Trenér: Jan Balog

První zápas:
Aleksi Telvák- Štádler BC Star Plzeň, váha 30kg N.
Soupeř o 8kg lehčí zjevně neměl proti našemu borci šanci. Proto jsem nechtěl, aby náš borec boxoval naplno a on tento pokyn respektoval. 3 kola zajímavého boxu, která skončila nerozhodně. Aleks předvedl, že je rytíř a že nemusí za každou cenu vyhrávat. Remíza byla na místě.

Druhý zápas:
Patrik Balog- Bartoš TZ Rakovník, váha 48kg RSC.
Jasné výhra z naší strany, Páťa boxoval o váha níž se soupeřem, který je ve své váze opravdu dobrý. Bohužel na našeho borce ten den neměl.Po dvaceti vteřinách byl rozhodčím počítán a ten zápas po sléze ukončil pro naprostou převahu. Našemu borci není co vytknout boxoval tak jak se na borce z Palestry sluší. Vyhráli jsme právem.

Třetí zápas:
Alexandr Andrle – Hejda Karel Baník Sokolov, váha 52kg NB.

Abych se přiznal, nevěřil jsem, že bychom mohli tento zápas vyhrát. Saša tento zápas zvládl na výbornou. 3 kola ukrutné bitvy, ze kterých jsme my vyšli jako vítězové. Saša boxoval s přehledem a velmi pěkně používal zadního direktu. Pochvalu také zaslouží za práci přední ruky a pohybu na nohou. Je třeba dále pracovat na tvrdosti úderu. Vyhráli jsme zaslouženě.

Čtvrtý zápas:
Vitalit Nahoyev- Mirzaev SKB Praha, váha do 75kg NB.

3 kola tvrdé bitvy, ze které jsme my odešli jako poražení. Osobně si myslím, že tomuto zápasu by slušela remíza. Ovšem ringový rozhodčí si všímal chyb pouze u našeho borce, hlavně sklánění hlavy. Je pravdou, že Vitalij ve 3 případech toto nedovolené uhnutí provedl, ale myslím si, že to nebylo na to, aby ho dvakrát napomenul. Vitalit musí lépe používat přední ruku a je třeba zlepšit práci na nohou. Prohra nebyla na místě.

Dvě výhry, jedna remíza a jedna prohra je výsledek, za který si naši borci zaslouží pochvalu. Velmi pěkné boxerské odpoledne, ze kterého mám radost. Tímto děkuji všem, kteří se o to zasloužili.